Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nollgradigt, grått, snöslask..inte konstigt att man längtar bort ibland..


augustifylld


lågt hängande himmel


avlägsna skratt från


gräddgoa tanter i bersån


väg av ljummet grus


emot saltsmakande man


med sommarkvav fysik


brunfuktiga lår under


indiskblå tunt sydd väv


augustifyllt purpurhjärta






Övriga genrer av raphaela
Läst 681 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-02-17 15:53



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Sommar, sommar, sommar!
Själv fantiserar jag om våren
och dreglar över kavajer och sneakers i affärerna.
2006-02-18

  alfa
Ojojoj...
Helt fantastiska
bilder du målar.

Helt fantastiska
bilder jag tar med
mig när jag lämnar.

..och du gör det snyggt!

Tack!
2006-02-17

  Daniel_78 VIP
helt underbart najs,
ögongodis ju :)
2006-02-17

  Christer VIP
...kul med formuleringar som "sommarkvav fysik" och "indiskblå"...nya ord är oftast snyggt.
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela