Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med istappar i både sitt burriga och vita skägg och sina buskiga ögonbryn


så är äntligen Tomten på sin släde med renar på väg

efter sin sista fika på närmaste Cafe

För nu så har midnattstimmen slagit julafton tvåtusen tolv

Så snart ska barnen få öppna alla sina klappar som de sedan

kan leka med på sina rum och golv

Det som de nu har längtat så mycket efter hela året

För vem vill inte på julafton äta lite god mat tillsammans

med sina nära och kära och ha lite skoj

för att på juldagen ligga hemma i sin soffa

helt avdankad, helt loj

Men de som nu inte vill tro på Tomten, det vill säga

de som nu tycker att Tomten

bara är en ploj

kan ju alltid ta det lite lugnt och ta sig en Toy

och låta de som nu vill tro på honom få göra det

För Ho Ho Ho!

Finns det några snälla barn här...

Ken Cassel
23/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-23 14:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
God Jul !!
2012-12-23

  Christine Sabel
nej dt finns bara elaka....:)
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel