Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgligt men sant...........


Syns jag….?

Han kom hem ikväll.
Fem dagar och fyra nätter sen sist vi sågs.
Jag hoppades att han skulle hejda sig,
SE MIG…
men han bara brådskade
förbi mig
slängde sig i soffan
på med kanal två.
OS - är ju bara vart fjärde år
Ishockeymatch – får inte missas
Kebab- har inte fått någon mat idag
Efter en timme sov han.

Jag tittade mig i spegeln
Ville kolla att jag verkligen var synlig.

Synlig?
Ja!

Obetydlig?
Ja!

Bortprioriterad?
Ja!

Sätter mig med värkande hjärta
och lyssnar på
”Don´t let go”
med
Brian Adams & Sarah McLachlan.
Drömmer mig bort.
Längtar efter tröst.
Är jag verkligen osynlig??




Övriga genrer av Poetica
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-02-17 22:01



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Vi ser aldrig solen
Vi tänker aldrig på luften vi andas
förrän den dagen då de inte finns mer.
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Poetica