Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några rader om en upplevelse av lycka




vägrenar smutsig snö

tigande granar

ett mycket lågt svävande månklot slösar med guld




Fri vers av flygia
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-28 19:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sänder en stråle av värme
2012-12-29

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Härligt du ger bilder av hopp
2012-12-29

  Nanna X
det behövs en guldmåne för att ta kål på smutssnön
2012-12-28

    ej medlem längre
amplified, simplified
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia