Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustfylld smärta

Den varma kärleken

tryggheten att vara älskad


Att dela att bära

allt som önskats


Smyger rastlöshet

ur ord om längtan


om det som är ovisst

som spränger hjärtan




Fri vers av livsdans
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-28 20:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väl beskrivet
tillstånd i själ
2012-12-29

    ej medlem längre
vemodsfin..*
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans