Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som berör




och släpper du dem

så står du där

helt stum.




Fri vers (Fri form) av Gudinnan
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-29 18:16



Bookmark and Share


  stig wikman
Jag läser dem
Och blir ordblind
( skoj )
LOVE THAT TO
KRAM IGEN.
2013-06-05

  Aftonvännen
intressant synvinkel
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan