Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hata människor med religiös tro

Förvånansvärt många hatar människor med religiös tro för att människor med religiös tro antas vara intoleranta. Det är humor.




Övriga genrer (Aforism) av Tarras
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-06 10:20



Bookmark and Share


  Tarras
Ingen nagel, Karloff, mer ett intressant fenomen.
2013-01-06

    ej medlem längre
Snygg aforism ... en nagel i ögat uppenbarligen ...
2013-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Kanske är Han så luddig som vi vill att Han ska vara.

2013-01-06

  Svartsilver
att våga stå för att jag inte har någon tro är inte alltid så lätt. vi lever i Sverige ett tolerant land skulle man ju kunna tro, men icke där . Att jag sedan i mitt privata liv låter folk tro på vad dom vill är en annan sak. men när jag skriver älskar jag att dra in Gud som en svart sörja.
Menar snubben har ju alltid varit lite luddig även i bibeln.
2013-01-06

  Nanna X
Larz has a point there. toleransen har en gräns liksom demokratin. jag tolererar inte heller rasism.
2013-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Det är ärligare.
Jag anser inte att intolerans är fel.
Intolerans mot rasism, djurplågeri, mobbing och ondska i allmänhet kan aldrig vara fel.
Därmed är dialogen avslutad för min del.
2013-01-06

  Tarras
På vilket sätt är det bättre att göra fel när man har valt att göra det?
2013-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag har valt att vara det.
Jag är intolerant men PÅSTÅR mig inte vara tolerant.
Där har du en skillnad.
2013-01-06

  Tarras
Det är lika humoristiskt när troende är intoleranta.
2013-01-06

  Larz Gustafsson VIP
De som talar mest om tolerans är ofta de mest intoleranta.
2013-01-06

    ej medlem längre
För mig är det mer förvånansvärt hur människor med religiös tro ser ned på människor utan, jag har själv lagt min tro hos Gud i svåra som lätta stunder, gått på möten och sjungit lovsånger, jo visst har jag det. Jag tappade min tro och tillförlitade mig stället på karma, även där gick jag bet, nu tror jag ingenting mer än att jag behöver finna en tro på mig själv, växa till det jag vill vara. Jag predikade aldrig min tro, såg aldrig ned på de utan, bad aldrig de brinna i helvetet eller propagerade om enfald i deras leverne. Jag fördömde aldrig deras sätt eller liv, de skulle aldrig falla mig in. och folk får tro på vad de vill så länge de inte kör upp det i ansiktet på mig då blir jag otrevlig, jävligt otrevlig, det upp till var och en vad vi vill göra med våra liv och det finns ingen som kan anse sitt vara varken bättre eller sämre. Så visst ska man få be men inte uppe i ansiktet på andra med pekpinnen inkörd i deras ögon.
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras