Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett långt ögonblick i ett kort liv.

Två ögon ler
Såg du mörkret i staden?
Inte alls, sa hon

Vem är jag idag?
Orkanens stormhav på
Rosens röda blad

Tala i timmen
Natten kom aldrig fram
Drog i läpparna

Tyck synd naturen!
Lider dina frostblad och
Lever på hoppet

Sentimmen i guld
Lockar tusen år av skuld
Innan våren kommer

Vinterkropp Reiki
Slår bort vårbenen i Maj
Beundrar hela dig

December Reiki
Helar och bjuder energi
Genom hela julen




Bunden vers (Haiku) av snej
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-10 21:04



Bookmark and Share


  Minkki VIP
snyggt! tjusigt, roligt.
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej