Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~hon som är jag~

Hon är en tankspridd livskonstnär,
vilsen men hittar alltid hem något sånär


Rastlös och trygghetsnarkoman
Drömmer om en ny vacker dag
Ett nytt liv som händer sen
Fast det är idag hon inte hittar hem

Hon är ibland ledsen
Ibland glad
Och det går fort från dag till dag
Ibland så att hon tappar räkningen

Lever i nuet utan att glömma det som var




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-15 20:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
här beskådas ett liv
väl där
2013-02-06

  ResenärGenomLivet
Det där kan jag känna igen...fint...
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~