Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dacapo


Så fick hon honom igen
händerna kändes som
oanvända
i varandras

Att bli så tagen tillbaka
nyckfullt återvunnen
nöter mot jorden




Övriga genrer av raphaela
Läst 594 gånger
Publicerad 2006-02-19 23:46



Bookmark and Share


  K*
ooh . ja , precis så. vackert!
2006-02-21

  Ms Lovecraft
Den känslan är bekant.
Det är fascinerande att man kan bli som ny igen, bara det går lite tid.
Inte för att tiden läker sår, men den tycks radera det sensoriska minnet.
2006-02-20

  Daniel_78 VIP
ännu en repris ? =)
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela