Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden jag nådde

gröp ur glasspaketet säger jag
bölar mera basföda
mitt briekex åh
länsa lådorna

lär koderna
gå igenom luckorna

lås barn lås

jag når inte
ut till orden idag

bara hungrar jag
havererar

som att hälla kräm i kalla händer
aprikosa solar i
skivorna spela skivorna
det där med att vilja lägga en tanke i ditt knä

låt oss se vad som händer
du som är så vacker kanske kan hälla en hållhake rakt ned
i brunn i munn
bara brinna till lite
och precis som djur samlas på mina nyckelben
kan väl du med dina många långa stigar inte gå än

du skulle hamna så långt iväg från min räckvidd

och vid dig i fantasin är jag uthållig med andningen
skälet,
där har vi det
och tid stjäls inte utan stor orsak

utan för universums lungas skull
av sanningsaxen
sex jack kvar

så se så
du är en dåre

sluta vara rädd







Fri vers (Fri form) av HildaLa
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-24 01:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så himla intressant, så bra skrivet. Tycker om ditt sätt att skriva väldigt mycket
2013-11-16

    ej medlem längre
En väldigt intressant poetiskt text,
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

HildaLa