Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppet lär ska vara det sista som dör, men har det rätt att leva.


Varför hoppas?

Än är det inte förbjudet att hoppas
ett stalltips dock att hoppet saknar grund
denna stackars mänsklighet
och dess tunga materiella ok och vad värre är
dess degenererade konstitution
som trycker hennes själ rätt ner i lögn och dynga
ur vilken hon förmås att göra
vilka kärleksvidriga handlingar som helst
för att undkomma
dock med inget annat resultat än mera dynga.

Somliga kallar detta för framsteg.




Fri vers av Bizon
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-24 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bizon
Bizon