Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon gång tidigt -90, eventuellt sent -80 skrev jag den här.


Havsbris

Vattnet stormar, fram och tillbaka
Stora vågor slår upp mot kanten
Vattnets skum blåser upp
och bort med den kalla vinden

Vattnet stormar, fram och tillbaka
Små vågor rullar in mot stranden
Vattnets snäckor dras upp
och lägger sig i sanden

Vattnet stormar, fram och tillbaka
Små kräftor kommer upp ur sanden
Vattnet sköljer bort dem
och drar ner dom i vattnet

Vattnet stormar, fram och tillbaka
Något får havet att tippa
Vattnet flyter ut över bordet
och det glas, som var havet är tomt




Fri vers av Cherox
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-02-20 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cherox