Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ kärlek~

kärlek

omringar oss

i sin renaste form

dallrar av värme över nejder så kalla

tinar bottenfryst själ

 

 

intet visste förnuftet om känslors övertag

 

likt våren ljusnar

gör även livet, dag för dag

 

 

så många tårar en själ kan bära

men inget är svårt om du är nära

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-27 14:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det här var verkligen vackert skrivet
2013-02-06

  Johan Bergstjärna VIP
Jättebra! Tack!
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~