Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän är en vän

 

 

 

 

 

Vänner för livet heter det

men om mönstret bryts

vad händer då

när en vän

mister en

vän

 

 

för

tid

och

evighet

 

 

vågen

väger

vännerna

villkorslöst

i livet

 

 

vem man väljer

avgör ödet

 

 

värdet

och

vikten

värnas

 

 

kan vänskapsband

vara starkare än

navelsträngar?

 

 

ögat

väcks

 

 

varsamt

vaknar

inser

 

 

visst är det så

 

 

hade vännen

skådat

verklighetens

viljestarka

trogna

följeslagare

vaksamt

 

 

inte låtit

vemodet

vinna

 

 

utan tvivel

hade han

insett

 

 

värdet

av en vän

 

 

och

valt livet

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 697 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-27 17:08



Bookmark and Share


  Tino
Du lyckades göra en så fin och känslig dikt till
något bättre, jag gillar din uppdatering väldigt mkt!
Strukturen blev oxå till det bättre.
Grattis till ännu en underbart fin text Nina
2013-01-29

  Chawa VIP
Djupt och strålande poetiskt verk!!
2013-01-29

  Tino
I denna text lyckas du förvandla fukten från ett öga till tårar.
Du har en väldigt stark början som verkligen fångar mig
Ditt slut är otroligt välslipat och så passande.
En text som kommer att betyda mkt för mig.
Åter en text du kan vara stolt över.
Väldigt fint Nina
2013-01-27

    ej medlem längre
tänkvärt..bra
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H