Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min bästa vän (mitt ex) och Gud. Om att gå in i en kärleksrelation för fort.


Jag vill lära känna honom

Optimism sprider ljus över en tung vardag
skrattar olyckan rakt i ansiktet

Det finns någonting kvar
Det går inte att säga det för många gånger

Det går inte att be till Gud om någonting för många gånger

Skuggan över vår relation
är som skapad av moln
som Han kan blåsa bort
Det tvivlar jag inte på

Det är verkligen en skugga
som finns kvar hur många gånger
jag än säger att jag älskar honom
och inga kyssar
kan få natten att glöda
så länge han är en främling

Min främling




Fri vers (Fri form) av Elinsomalltid
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-28 22:13



Bookmark and Share


    Vimmel
Åh, du binder ihop så bra. Och du skriver så väldigt fint, men det hindrar en inte från att förstå någorlunda vad dikten handlar om. Vilket är jättejättebra.
2013-02-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra!
2013-01-30

    ej medlem längre
Inlevelsefullt
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid