Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klimax



ibland utanför våra kroppar
skymmer jag de egentliga svaren

och mest av allt alla frågor som ligger där tätt
emot våra kroppar
i våra lungor
på våra tungor


jag lär känna dig för första gången
och dina andetag liknar kanske ingenting annat
och samtidigt och så mycket
liknar de mina

liknar våra ändliga drömmar och vårt
ändliga liv
liknar oändliga drömmar och vårt
oändliga liv

jag vet var det bär
när det är den enda vägen vi kan gå

jag vet det nu
vet att du följer med på den även
om du inte går bredvid

kanske ses vi där det ändliga slutar
där drömmarna tar vid







Fri vers av G.
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-29 15:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fin
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

G.