Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara olyckligt kär är som att ha tandvärk


En massa besvär

För man kan inte äta

Man kan inte sova

Vill helst bara vara ifred med sin sorg

För man kan inte ens tänka klart för det enda

som man gör

är att tänka på den som man älskar

så otroligt mycket

Hon denna där som man bara vill prata

och umgås med

Hon denna där som man bara vill pussa

och kramas med

Hålla om i sin famn och bara mysa

Så att vara olyckligt kär är många gånger

inte någon lek

Att gå omkring ensam som en zombie full med kärlek..

Ken Cassel
2/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-02 01:53



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Förstår
Precis
:)
Kram
2013-02-02

  ResenärGenomLivet
Tror att det är lättare att göra något åt tandvärk...
2013-02-02

  Elber3th VIP
när man drar man ut en ond mjölktand
gör man plats för en ny tand...värk


2013-02-02

  Angel of love
Kärlek kan vara lika, jobbigt som underbart!

2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel