Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggorna spelar ett spel...

Vad gör jag nu när jag saknar dig så mycket,
att jag inte längre kan stå på mina två ben?
Vad gör jag nu när längtan efter lusten till dig jagar mig om nätterna?
När skuggorna i vårt sovrum leker lekar vi en gång lekt.

Hur ska jag överleva vintern?
Kylan biter sig fast i varje millimeter av min kropp.
Varje millimeter som du en gång värmde.
Varje hudcell, varje por som öppnar sig när du nuddar vid mig.

Jag kan inte glömma din lukt, som etsat sig fast i mina sinnen.
Denna genom trängande längtan, som ett dolk i mitt hjärta.
Ensam är jag i nattens mörker,
där våra skuggor spelar upp våra lekar från förr...


2006-02-20
Copyright.

L.Brown




Övriga genrer av Lene
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-02-20 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet