Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har den här känslan av att någon dansar med mig


Någon dansar tillsammans med mig

i fullmånens sken

Vad kul

Och som det ser ut hänger den visst med riktigt bra

i takterna

med sina så långa och spralliga ben

Och nu så kan jag se vem det är

Det är ju bara min egen skugga som ger sig hän

åt den här sköna musiken

Och se så vi dansar fram över sjö och strand

hand i hand

medan vi har det riktigt fun..

Jag har den här känslan av att någon dansar med mig!

Ken Cassel
3/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-03 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel