Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kär igen


Men inte i någon människa

Utan på den här sajten

För här har jag lyckats skaffa mig både en

och annan god hjärtevän

Människor som jag aldrig någonsin har träffat på

i verkligheten

men som det känns att jag känner ändå

Riktigt positiva och engagerade människor vill jag påstå

För vi har samma intressen

Skriva och skriva för att dela med oss ute i etern

Så det är nästan poesi för hela slanten och lite annat

smått och gott

Inte så konstigt då, att jag är lite kär i den här sajten

Poeter. Se..

Ken Cassel
3/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 124 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-03 21:23



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
instämmer!
2013-02-04

  aol
samma här vännen,
2013-02-04

  Rise Little One
Samma här Ken ;)
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel