Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyger om natten


Flyger om dagen

Flyger högt ovanför molnen

Flyger på över tiotusen meters höjd

Så här uppifrån kan jag urskilja jordens böj

Rundning

Och vilken utsikt sen, för häruppe är det

hur vackert som helst

För man blir helt frälst

Så när man sen måste gå ner för landning

känner man sig aldrig helt nöjd

Men så är det också att få vara ute och flyga

så som jag gör

en riktig fröjd..

Flyger om natten!

Ken Cassel
4/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-04 19:39



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Sa jag inte att du va en fin fågelunge?
Se nu hur du svävar, där uppe i det
BLÅ........
KRAM

2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel