Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sökandets uppoffringar ger erfarenheter till ibland högt pris för alltid tror vi på hoppet att finna länken mellan hjärna o hjärta...


Livets labyrint....

I en öken finns inga tårar,
bara envisa torra vindar.
I en torkad inre oas,
faller kärleken i kras.
Blåsten i öknen sopar spåren,
och ger pisksnärt mot var och en.
I kärlekens glömska och kväljande dag,
vandrar psykiska o fysiska slag.
Vi kan leta länge efter öknens oas,
kanske stanna för evigt i sandens ras.
Kärlekens sötma balans och harmoni,
är livets labyrint som vi alltid är i.




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-05 09:49



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Du skriver så dubbelbottnat fint och det gillar jag ;.)
Mycket bra ordat/ kram
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell