Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar mycket mer.

På andra sidan vägen
hänger det två vita och två gröna
och det är meningen att de ska öppnas
helst varje dag

varje dag är som brevlådor

mina dagar är vita
och utan reklam

jag öppnar helst mina dagar
på söndagar
det kan bli ett resultat av för mycket
i samma stund

som när det gör
för ont
och jag måste sortera och radera
riva i sär och spara
ångra och lägga undan något bra
att ha

jag är ingen brevlådemänniska
jag är ingenting
jag är en söndag i veckan, allting

varje dag är som brev
och tänk vad många jag har skrivit
till dig

så många ord, särskilt på måndagar
när lådan är tom och jag har glömt hela mig

du får mig att leva,lite mer
vissa dagar mycket mer.




Fri vers (Fri form) av Gudinnan
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-06 21:48



Bookmark and Share


  Maiah VIP
spännande vinkel på livets varande....
2013-02-06

    ej medlem längre
Gillar starkt.
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan