Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kära granne


Det är så jag alltid
presenterar dig
som min granne
men du vet att du
betyder så mycket mer

Vem är det annars
som kommer springade
en fredagskväll
för att du hade på känn
att det var något fel

Vem är det annars
som kommer över och
håller mig sällskap då
jag är sjuk

Vem är det annars
som alltid finns där för mig
i både glädje och sorg

Vem är det annars
som bara kan sitta
bara vara nära
som hjälper mig
när det är något

Vem är det annars
som jag spenderar
min torsdagskvällar
med rispuffar framför
tvn med

Vem är det annars
om inte du
min underbara granne




Övriga genrer av curra
Läst 640 gånger
Publicerad 2006-02-21 10:25



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En mysig dikt!Varma ord ur själens rum....
2006-03-25

    Jukebox
Åh, Hannah...!
Du betyder mest!
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

curra
curra