Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom oklar


Kom som du är

Kom som du brukar

Så för mig behöver du inte klä upp dig någonting

Hålla på och sminka dig och så

Göra dig till

Tycker ändå att du är så helt underbar

Håller dig ändå så otroligt kär

Blir bara glad över att du i överhuvudtaget

vill titta förbi mig

Umgås med mig

Förära mig med ett litet besök

Så oavsett om du kommer oklar så vill jag ha dig här

vid min sida..

Ken Cassel
8/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-08 15:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det va fint skrivet...
2013-02-09

    ej medlem längre
Vackert komponerat. Applåder från mig.
2013-02-08

    ej medlem längre
Applåd! Bra diktat,
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel