Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En man måste göra vad en man måste göra


för att henne ska lyckas förföra

Kanske viska några sensuella Franska eller Italienska ord

med skön dialekt i hennes ena öra

On y va

Me amore

My bambino

Får inte göra något som stämmningen kan förstöra

Så det gäller att man är charmig medan man för henne

håller på och smöra

För kanske det blir ni två som sen går hem hand i hand

igenom natten

då den ena sjunger glatt medan den andra stämmer in

och håller på att köra

Så en man måste göra allt i sin makt om han henne

ska lyckas förföra

Vara en riktig gentleman

Så lycka till alla kärlekskranka män därute som nu hungrar

efter lite kärlek

För på dem bara

Och som sagt var

Man kan inte få mer än ett, Nej!

Men förlorar man en så står det ju en tusen åter

sägs det..

Ken Cassel
9/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-09 13:49



Bookmark and Share


  Tarantaran
Ett John Wayne- citat som
titel..blir alltid roligt då :)
2013-02-09

  Ninananonia VIP
:)
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel