Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss ge varandra kärlek


För allt det som vi har hört om kyssar är helt sant

För man ska visst inombords bli mysigt god

och varm i varandras famn

Och om jag inte har sagt det till dig förut

så tycker jag att du är så

söt och grann

Kan inte ens sluta tänka eller ens titta på dig

Och varför skulle jag vilja det, då det är med dig

som jag tillsammans vill leka med

Ha en massa smek och kel i en kärleksfull lek

Så om du och jag ger varann kärlek här och nu

kan väl ändå ingen annan människa

tycka att det är helt fel

För det är väl med kärlek innanför våra bröst

som vi alla helst vill leva

i en vänskaplig fred

Så låt oss alla ge varandra kärlek

Slutet gott, allting gott..

Ken Cassel
9/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 324 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-09 19:22



Bookmark and Share


    Skruttis
Den var grymt bra Kenson
2013-03-16

  Maria T
Grattis
Låt oss alla ge varandra
kärlek
2013-02-10

  prinscess VIP
den här var vacker grattis till läsvärdsutmärkelsen,Bra
2013-02-10

  Chawa VIP
Ja, låt oss alla ge varandra kärlek.
Det håller jag verkligen med dig om...
Tack så fint!
2013-02-10

  Lynx63 VIP
Godis********Tack
2013-02-09

    ej medlem längre
Låter jäkla gött det där, Ken! :)
2013-02-09

  ResenärGenomLivet
Tänk om alla tänkte så...
vilken värld vi skulle få...
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel