Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting kostar


Allt förutom att titta på tjejerna då förstås

för det är gratis

I alla fall så länge man inte är tillsammans med en

för då kostar det sig på

Men det tar man sig då, så gärna råd

För det är alltid roligare att vara ensam, när man är två

Men annars så är det här med pengar ett himla tjå

Och det för att man nästan jämt och ständigt

har så få

Får vända och vrida på varenda krona

för att det ska gå ihop

För pengar växer inte på trän, plus att man inte kan

skita pengar

För kunde man göra det, så skulle jag göra så

Ja, så ofta det bara går i alla fall, eftersom det mesta

bara kostar skjortan..

Ken Cassel
9/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-09 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel