Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade son som fyller 8 år i mars


Hon sade till mig


Mediumet sa till mig;
Du vill helst vara barfota,
och göra dina egna spår.
Hon sa;
Du har din egen väg att gå,
och de andras fotspår är för små.

Jag nickade och log.

Och inuti ringde klockor som aldrig förr,
för du växte i mig och jag älskade dig,
långt innan du var född.

Nog visste jag redan där.
Nog visste jag att han aldrig
skulle finnas för dig,
din far, lika usel nu som då.

Jag var en egoist.
Jag är en egoist.
Jag önskar mig det bästa.
Så varför skulle jag ha missunnat mig dig,
min älskade son.

Inte en chans, tänkte jag,
att jag låter dem ta dig.
Fast sköterskan muttrade.
Hon tyckte jag skulle nöja mig.
Nöja mig med de andra tre.

Inte en chans, tänkte jag,
och behöll dig med skrattande hjärta.




Fri vers av Tigger
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-02-21 13:54



Bookmark and Share


    HiFi
Hoppas att du hittat fotspår i din egen storlek nu då.... fast jag vet ju vems du valt... själv är jag ute och trampar för glatta livet i mina egna och de är så himla fina nu så de fått guldkant t o m... å fy skäms på dig att du inte gett dig till känna... (gråter...)

Kramar gör Karin
2006-05-23

  Peter Stjerngrim VIP
Vackert förmedlad bekräftelse av kärleken till din son!
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Tigger