Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lägger pussel av mitt liv


och märker att det fattas mig en bit

En bit nog så viktig

En del som jag inte kan vara utan om jag vill kunna

bli hel igen

Den så viktiga kärleken

Men hur mycket som jag än söker efter just den

pusselbiten

så tycks den inte finnas att finna någonstans

Som spårlöst försvunnen någonstans i ingemansland

Så här strävar jag mig fram sakta men säkert sökandes

alldeles ensam

utan att ha någon att hålla i hand

Och inte förens jag har hittat den sista pusselbiten

i mitt liv

kan min lilla olyckliga kärlekssaga bli helt sann..

Jag lägger pussel av mitt liv!

Ken Cassel
10/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-10 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel