Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullblodshingsten Diablo


Den svarte riddaren sitter stadigt och stolt i sadeln

med svärdet uppe i högsta hugg

på sitt fullblod till häst

och springare

Diablo

En smart häst som har blivit väl ganska så mycket berest

med tiden

Så numera känner han till sin ryttare och master

mycket väl

och vet vad som gäller när någonting håller på att ske

Så numera är Diablo en styrka att räkna med

En helt underbar häst som springer snabbare än vinden

Och nu så händer det visst någonting

För nu så sporrar visst den svarta riddaren på sin trogna

följeslagare Diablo

Och det med besked

För in där i den mörka skogen far de båda iväg

på något hemligt uppdrag..

Ken Cassel
10/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-10 13:38



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
ZORRO :)

2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel