Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus, nu förstår jag vad du menar

Din bok är som en mjuk filt som håller mig varm och trygg
Dina ord förtrollar mig
talar till mitt hjärta och själ
och får mig att förstå att i Ditt rike kan ingenting skada mig
För att nå det vackra måste det syndiga förgöras
Det äkta och goda kommer alltid att bestå när det onda försvinner
Kärlek gör det möjligt
Du förklarar det för mig
vill hjälpa mig
och försöker nå fram till mig igenom min rädsla och mina tvivel
Jag skjuter bort dig gång på gång
så envis som jag är
så rädd att förlora det som som alltid kommer bestå
så otroligt fylld av tvivel
all oro och smärta som jag inte vill ha
men jag behöver inte vara rädd

Jag måste lämna mitt liv i Dina händer
När vi är tillsammans finns möjligheter för helig kraft överallt
Du förenar
Inte splittrar
Synd splittrar Du
Inte kärlek
Jag förstår allt nu
En andlig verklighet
En oberoende sanning som alltid finns oavsett var den är
Det är bara att söka den
Det är bara att söka efter Jesus
läsa hans ord
ta hans hopp i sitt hjärta
Synd förgör
så jag lämnar den

Gud, ge mig styrka att älska mer än vad jag egentligen klarar av
Jag vill ha Dig i mitt hjärta
Vi klarar det tillsammans
Din närhet gör mig fri
Din vilja är det enda som någonsin kommer att fungera
och göra mig lycklig
för nu kommer jag att vara bättre än jag någonsin varit
när jag är din




Fri vers (Fri form) av Elinsomalltid
Läst 309 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-13 08:53



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint om det äkta och det goda.
2013-10-31

  M M Mannheim VIP
Fint skrivit om Jeaus så att man förstår vad du menar.
2013-02-13

  MayFlower
Så fint och inspirerande :)
2013-02-13

    ej medlem längre
fint skrivet!
2013-02-13

    ej medlem längre
Så fint du har skrivit om relationen till Jesus
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid