Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saga

Jag känner kärlek för snötäckta granar
fridfullhet
stillhet
En saga som egentligen inte handlar om något
men du vet att det är en saga
för det är vackert




Fri vers av Gigi
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-13 11:19



Bookmark and Share


  Mattias C
Vad kort och vackert, jättebra skrivet verkligen!
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi