Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet vad du ska göra


för att mig förföra

För du behöver bara nafsa lite i mitt ena öra

så tänder jag till

Blir hur foglig som helst i dina händer då du med mig

kan göra nästan vad du vill

och lite till

För då jag tänder till, så kan jag ju inte sitta still

utan bara måste få tuta och köra dig

med lite klass och stil

Något som jag har lärt mig av doktor Phil

För varje gång som vi två har älskat med varann

så har du också alltid legat där i sängen

eller i det höga gräset på ängen med ett stort litet smil

Så du vet vad du behöver göra för att få dit mig

där du vill

Men så älskar jag ju dig också!

Ken Cassel
13/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-13 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel