Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt yr

Idag är kanske den dagen då
hålet i universum sluter sig och
himlens alla stjärnor dansar rakt ner i min
slitna soffa och
dunkudden jag alltid
velat kasta (men inte kommit mig för) går
sönder och allt yr i den luften som jag inte trodde fanns och
då i den stunden kan
jag äntligen andas ut




Fri vers av Yarissa
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-13 22:33



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
En så kul och annorlunda tanke. Både festfyrverkeri och undergång. Slutraden verkligen slutlig.
2013-02-16

  anits VIP
Underbart skaldat
2013-02-14

  Feminaz VIP
underbar dikt!
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa