Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julia var inte så speciellt glad


efter att hon nu inte hade lyckats få någon date

på alla hjärtans dag

Så istället för glädje i sitt hjärta kände hon nu

bara smärta

Och det är ju aldrig bra

För hon som annars alltid lyckas linda någon kille

runt sitt finger

som i hennes armar brukar smälta som choklad

Men inte idag

Men det är då som det helt plötsligt ringer på dörren

Och hon som inte väntar på någon

Så vem kan det va?

Men då hon öppnar dörren och ser vem det är

kan hon inte

mer än att börja dra på smilbanden

vackert leendes med orden

Men det är ju du ju!!!

Ja, det är bara lilla ja, svarar jag..

Ken Cassel
14/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 120 gånger
Publicerad 2013-02-14 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel