Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du gick ut genom dörren, min älskling


trodde jag att jag skulle dö

För det var då som jag först förstod att det alltid

har varit du

som var min lyckliga stjärna däruppe på himmelen

som lyser ner över mig

Men nu när du är borta, så saknar jag dig så

Så snälla du, kom tillbaka till mig

Älskar dig

Ja, jag behöver din kärlek, älskling

Och det mest varje dag

Så kom tillbaka till mig är du snäll, så lovar jag dig

att ändra på mig

Ja, jag lovar att allting kommer att bli bra

För varenda dag från och med nu så kommer jag

att göra dig riktigt glad

Så jag hoppas nu att du ska ångra dig precis som jag

och komma tillbaks

För det finns ingen annan än dig, min älskling

som jag vill ha..

När du gick ut genom dörren!

Ken Cassel
14/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-14 23:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör...
2013-02-16

    ej medlem längre
Love hurts...
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel