Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon lutar spontant sitt huvud emot min ena axel


där hon sitter alldeles bredvid mig

För hos mig känner hon sig riktigt trygg

Kan vila lite och drömma sig bort för en liten stund

För hon vet att jag månar om henne när det kommer

till kritan

då jag emot de som är dumma kan bli riktigt stygg

Men eftersom något dumt aldrig kommer att hända

när hon är tillsammans med mig

så kan hon gått och väl till drömmarna ta sig

en liten flykt

För det gör mig ingenting

Känner då hellre en god och varm känsla inom mig

i hennes så varma och goda sällskap...

Hon lutar spontant sitt huvud emot min ena axel!

Ken Cassel
19/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-19 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel