Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid är ett vackert ord!

Ett ord som jag ser inom mig varje gång jag
ser på dig, ser in i dig genom dina vackra ögon.

För alltid pulserar mitt hjärta i högre takt när jag ser...
när jag känner... vidrör dig med bestämda händer:

Bestämd tunga... som vill förföra,
vill ge dig allt det där för alltid.

Att vara i din närhet gör mig alltid lätt berusad,
en skön känsla... en djup, en sensuell och
känslomässig kärlek utan gränser!

För alltid är dina ögon inbjudande!
Din kropp... mina händer som smeker
sig nära, förför köttets lust och
passionerat vill älska varje
centimeter av dig.

Natten är alltid ung När jag
befinner mig i närheten av dig!

Dina längtande och pulserande läppar kan jag
inte få nog av... för ju närmre du kommer Mitt
ansikte, desto bredare blir mitt leende.

Stjärnfall i mitt inre bombarderar mitt sinne,
får mig att smälta och bara ohämmat älska
passionerat med dig.

Jag vill ha dig nära mig för alltid
Hålla dig inom mig och be för styrkan
att ha den känsla kvar för alltid!
© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-20 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren