Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stänger av Tv´n


Är mest skitprogram ändå, då de flesta kanalerna

hjärntvättar en med en massa

reklam hela tiden

Får aldrig ifrån reklamen känna den rätta feelingen

av att titta på Tv

och känna den rätta friden

Så med all dess reklam har jag numera tröttnat på

att titta på Tv

Och tittar jag på något så är det i sådana fall

djurprogrammen..

Stänger av Tv´n!

Ken Cassel
21/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-21 20:27



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Det har jag gjort för länge sedan...Bra att du skriver om det!
2013-02-21

  ResenärGenomLivet
Det skulle man göra lite oftare...
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel