Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverstrimma



silverstrimmor av tårar
rinner ner för kinden
likt jokkar på fjället




Fri vers av zaphod
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-22 15:00



Bookmark and Share


    NoMi F
Så vacket skrivet
sorg men även fjäll
Kan se framför mig jokken
och ansiktet med tåren
Vacker poesi
2006-02-24

  Anders P VIP
Ansiktet som ett landskap. fin bild.
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod