Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt till en vän som haft det svårt

Göm dig ej min vän, kedja inte fast hans känslor vid dina...
Så töm dina tankar tills än, att du finner mörkret ifrån honom sina...
För du vet egentligen vem...
Du och dina vänners kärlek är, såsom i tankarna mina




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-27 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi