Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt inre är inte bara ditt

Om du tror dig veta 1000 saker om mig på grund av min öppenhet
Ska du veta att det finns 1000 saker till

På så sätt kan du inte läsa mig helt och hållet
och är egentligen utanför din kontroll




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-27 12:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ingen vet allt om dig. Ingen kan se allt...bara du själv som äger din själ.
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi