Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet



Tomheten sprider sig i min kropp

En kär vän som gått


Lämnar en lucka ingen kan fylla

Tomheten är här


Igen




Fri vers av zaphod
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-22 21:01



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Ja du, denna tomhet som ständigt återkommer. Hoppas du slipper den till sist. Du beskriver den väl.
Lena
2007-06-10

  yoyyo
luckan kanske inte ska fyllas med någon annan , men kanske inte äns är tom.
fint skrivet
2006-03-15

  Helene Månsson
Tårarna kom när jag läste din text. Precis så är det som du skriver....
ensamt men ändå inte...minnena är kvar men tomheten finns där, saknaden.
2006-02-25

  Pulsatilla
Smärtsamt igenkännande!
Sådant känns i bröstet!
2006-02-24

  Bromus
oj shit. Den där satt rätt fint i magen.

Känner just så för tillfället, borde kanske inte ha läst det där.
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod