Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinfärgad


Sväljer än mer vin
för att våga stanna kvar

vilsenhetskärlek




Bunden vers (Haiku) av raphaela
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-02-22 21:40



Bookmark and Share


  K*
!!! love !
2006-02-23

  Daniel_78 VIP
jag skålar med dig,
och kysser med
rödvinsläppar
2006-02-22

  Ms Lovecraft
Ibland är det enklare att gå än att stanna.
Och dricker man för mycket vin, är det svårt att inte vackla.
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela