Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittar åt vänster


Tittar åt höger

Tittar överallt där jag behöver

Tittar så att ögonen blöder

Blir trött av allt tittande och åker hem till söder

Möter på änkan Schröder i hissen som mig genast

bara bjuder över

då vi älskar passionerat där med varann

så att sängen bara glöder

Tar oss helt enkelt upp på högre höjder

Och sen på morgonkvisten blir vi båda två brutalt

uppväckta

av två av hennes morgonpigga bröder

Ingen höjdare direkt, vill jag lova

Ville helst av allt bara få fortsätta att sova..

Tittar åt vänster!

Ken Cassel
1/3-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-01 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel