Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gud vill


tycks det inte vara någon som vet

För varför har gud då sänt oss mer än en profet

till våran planet

med lite olika budskap

Eller finns det fler än en gud

Kanske det finns en massa olika gudar

i en endaste smet

Men vilken av dem ska man då kunna tro på?

Så därför tror jag inte på någon av dem

utan tror på mig själv istället..

Vad gud vill?!

Ken Cassel
2/3-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-02 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har inte kapacitet att förstå vad Gud betyder.
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel