Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntans tider

dina läppars tålamod
hänger i luften och flyter
under tiden mina
öppnar upp sig och skryter
endast i teorin står det klart
vilken regnbågsväg vi ska ta
i en rasande fart
mot det mål alla önskar att nå




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-05 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling