Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle bara vilja få kyssa henne


Få smaka på hennes välfyllda små glansiga läppar

med min mun

Ja, det som så lätt får det att börja pirra inom en

samtidigt som nackhåren reser på sig

Bara hålla på och hångla tillsammans medan kvällen

ännu är ung

då hon är min drottning och jag är hennes kung

Ja, det vore något det

Synd då bara att det här är för tillfället är en gammal

för länge sedan förlorad dröm

så öm

Något som jag saknar och längtar efter att det bara

ska hända igen

För just nu så känns det tråkigt nog som om jag bara

sitter här helt ensam i sjön

Inte så kul..

Jag skulle bara vilja få kyssa henne!

Ken Cassel
6/2-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-06 01:41



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det är skönt att kyssas. me n det måste vara rätt person. inmgen güfa
2013-03-10

  oMareld
sorgsen men så vacker
2013-03-09

  Lynx63 VIP
Ett stort mega badlakan TACK
KRAM :)
2013-03-07

  Peter Olausson VIP
ur drömmarna skapas verkligheten!
2013-03-07

  Sofhia Wirström
längtan
inte alltid kul
inte alltid roligt
fina rader
om längtan
efter närhet
efter kärlek
2013-03-06

  Rise Little One
Det kan vara jobbigt med längtan ibland.
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel